Šampón pre psov - na dlhú srsť s jojobovým a norkovým olejom pre veľké plemená 250ml

Eshop www.dogDOG.sk ponúka kvalitné krmivo pre psov, granule vybraná TOP DRY FOODS, veterinárno kontrolovaná krmivá!
Ultrapremiove granule FirstMate Holistické granule Fromm Family Superprémiové krmivo Arden Grange Superprémiové granule Regal Holistické krmivo Dog Lovers Holistické krmivo Farm Fresh Vysoce chutné prémiové granule Nuova Fattoria Prírodné doplnky AniVital Prírodné doplnky pre psov StazMedical Vysoko kvalitné konzervy pre psov
<< Návrat na předchozí stránku

Šampón pre psov - na dlhú srsť s jojobovým a norkovým olejom pre veľké plemená 250ml


Šampón pre psov na dlhú srsť s jojobovým a norkovým olejom pre veľké plemená • bez farbív • upravené pH pre psie kožu • nedráždi a neškriabe v očiach • riediteľný až 1:6

Viac detailov

Znížená cena!
6,70 €

7,00 €

Vernostný program Pre tento produkt nie sú dostupné žiadne prémiové body. Vaše prémiové body.




Potrebujete poradiť? Nie ste si istí s výberom? Využite našej služby "Krmivo na mieru"

Pri nákupe nad 59€ je u nás doprava ZADARMO

Šampón pre psov na dlhú srsť s jojobovým a norkovým olejom pre veľké plemená

Jemný prírodný šampón určený na časté umývanie. Dosahuje vynikajúcich výsledkov pri odstraňovaní nečistôt a je určený pre všetky plemená psov. Nedráždi a nevysušuje pokožku, je vhodný i pre šteňatá, pH je maximálne prispôsobené pokožke psov. Obsiahnutý kondicionér prispieva k zvláčnenie, regeneráciu srsti a uľahčuje jej rozčesávanie. Pravidelným používaním šampónu docielite zdravé, silné a lesklé srsti.

Spôsob použitia: Primerané množstvo šampónu naneste na namočenou srsť a rovnomerne vmasírujte do spenenia. Nechajte chvíľu pôsobiť a potom dôkladne opláchnite vlažnou vodou. Pri silne znečistenej srsti postup zopakujte. Srsť vysušte fénom alebo nechajte voľne uschnúť. Šampón možno riediť vodou až do pomeru 1:6.

Ingredients (Zloženie): Aqua purificata, Sodium Laureth Sulphate, Polyglucoside, Polyquartenium 7, Glycol Distearate, Hexylene Glycol, Panthenol, Glyceryl Olea, Parfum, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Mustela Oil, 2-bromo-2nitropropane-1 ,3-diol, citric Acid.

Uskladnenie: Skladujte pri teplote do 25 stupňov ° C, chráňte pred svetlom. Spotrebujte najlepšie do 3 rokov od dátumu uvedeného na obale.

Bezpečnostné opatrenia: Chráňte pred deťmi. Len na vonkajšie použitie.

Psycholog psu

Odber noviniek