Krmivo pre psov FORZA Puppy Condro 4kg, 10kg

Eshop www.dogDOG.sk ponúka kvalitné krmivo pre psov, granule vybraná TOP DRY FOODS, veterinárno kontrolovaná krmivá!
Ultrapremiove granule FirstMate Holistické granule Fromm Family Superprémiové krmivo Arden Grange Superprémiové granule Regal Holistické krmivo Dog Lovers Holistické krmivo Farm Fresh Vysoce chutné prémiové granule Nuova Fattoria Prírodné doplnky AniVital Prírodné doplnky pre psov StazMedical Vysoko kvalitné konzervy pre psov
<< Návrat na předchozí stránku

FORZA Puppy Condro


• krmivo pre psov pri zápalových procesoch pohybového aparátu  • talianska receptúra ​​• jeden zdroj bielkovín - ryba • botanickej prírodné produkty • BEZ umelých...

Viac detailov


42,00 €

Vernostný program Nákupom tohoto produktu môžete získať až 7 prémiových bodov ako kupón pre 0,28 €. Vaše prémiové body.




Potrebujete poradiť? Nie ste si istí s výberom? Využite našej služby "Krmivo na mieru"

Pri nákupe nad 59€ je u nás doprava ZADARMO

Výživa pri konvenčnej terapii akútnych, chronických, alebo recidivujúcich zápaloch pohybového aparátu. Predchádza týmto poruchám vo fáze rastu, obmedzuje symptómy týchto porúch založených dedične. Harmonizuje rast a vývoj v šteňacom veku.

Určenie : Nutraceuticum je určené pre šteňatá vo veku 2 – 12 mesiacov, hlavne plemená veľkých a obrích plemien s kritickými fázami rastu. Jej formulácia v kombinácii s vlastnosťami morských rýb, chondroprotektív a účinkami antioxidantov má vplyv na pozitívny rast kostry a svalstva šteniat. Je určené pre prevenciu porúch kostrového a svalového aparátu, podporuje harmonický rozvoj rastu kostí, šliach a svalov. Odporúča sa pri diagnostikovanej dysplazii bedrových kĺbov, pri nerovnomernom raste a na zníženie alimentárnych porúch.

Užívanie : doporučuje sa užívanie vo veku šteniat do jedného roku. Pri objavení sa problémov v kostrovosvalovom systéme však minimálne 3 – 8 týždňov. Neskôr odporúčame prejsť na receptúru DEPURA.



● Termín „nutraceutikálne krmivo“ znamená, že pri výrobe takéhoto krmiva boli použité zdraviu prospešné zložky, ktoré podporujú isté ukazovatele a funkcie (stráviteľnosť, hypoalergénnosť). Nutraceutiká sú osvedčené prírodné extrakty rôznych rastlín.



● Hypoalergénne zloženie krmiva je určené špeciálne pre potravinové intolerancie a alergie, so zameraním na kostrový a pohybový aparát ako celok.

● Zloženie zodpovedá potrebám pre pre normálny rast šteniat a mladých psov, prípadne pomáha pri zmiernení vývojových a vývinových porúch.

● Špeciálne prírodné látky zvyšujú účinnosť krmiva.

● Rastlinné extrakty sú spracované a stabilizované v procese „za studena“ a tak sú zachované aby pri spracovaní krmiva neboli zničené. Touto formou je zabezpečený ich predĺžený účinok pôsobenia v organizme. Patent fy. SANYpet je svetový unikát a označuje sa ako AFS systém.

● pridané cenné extrakty z rastlinných a živočíšnych komponentov zabezpečujú synergiu účinkov.

● Pomer omega 3 a omega 6 nenasýtených mastných kyselín je 1 : 1



Pridané ingrediencie :

● Rastlinný glukosamín - vyrobený z kukurice, má kľúčovú úlohu pri správnej štruktúre a funkčnosti kĺbových chrupaviek.

● Chondroitín sulfát - vyrobený zo žraločích chrupaviek, biologické chondroprotektívum.

● Chitosan - vyrobený z chitínu, polysacharid, chráni sliznice zažívacieho traktu, uľahčuje vstrebávanie chondroitínu

● Boswelia - rastlinný produkt, živice majú protizápalový a protireumatický účinok, chránia pri poruchách gastrointestnálneho traktu.



● Harpagophyton procumbens, Diablov pazúr - má analgetický, sedatívny a diuretický účinok, podporuje fyziologické funkcie kostrového svalstva.

● Perna - prirodzený zdroj glukaozamínov a omega 3 nenasýtených mastných kyselín.
Složení:

ryža, rybia múčka 25%, oleje a tuky (z toho rybí tuk 2,5%), pivovarské kvasnice, repné rezne, minerálne látky, sušené kvasnice (Bio MOS), FOS, Yucca schidigera. (AFS tablety - 7 % krmiva): hydrolyzovaný rybí proteín, hydrolyzovaný rastlinný proteín, minerálne látky, chondroitín sulfát (zo žraločej chrupavky) 0,0811 %, rastlinný glukosamín 0,0810 %, múčka z mäkkýšov 0,0 0400%.

Analýza:
hrubý proteín 32,5 %, hrubý tuk 16 %, hrubá vláknina 2.5 %, hrubý popol 6,3 %, vápnik 1.2 %, fosfor 1.1 %, horčík 0.12 %, omega-3 3,3 %, omega-6 1 %, ME 3.712 Kcal/kg Doplnkové látky: Nutričné ​​doplnkové látky: vitamín A 15 000 m.j./kg, vitamín D3 1 200 m.j./kg, vitamín E 200 m.j./kg, Cu/chelát medi a aminokyselín n-hydrát doplnkové látky: vitamíny: vitamín A 31500 IU, vitamín E/all-rac-alfa-tokoferylacetát 540 mg, vitamín C 250 mg, cholínchlorid 1000 mg. Oligoprvky: síran zinočnatý monohydrát 274 mg, meďnatý chelát hydrátu glycínu 78 mg. Nutričné ​​doplnkové látky: DL-metionín 1000 mg. Senzorické doplnkové látky: prírodné produkty (botanické názvy): Boswellia serrata 250 mg, Harpagophytum procumbens 243 mg, Rosmarinus officinalis 22,8 mg.

Psycholog psu

Odber noviniek