Krmivo pre psov FORZA Renal Active

Eshop www.dogDOG.sk ponúka kvalitné krmivo pre psov, granule vybraná TOP DRY FOODS, veterinárno kontrolovaná krmivá!
Ultrapremiove granule FirstMate Holistické granule Fromm Family Superprémiové krmivo Arden Grange Superprémiové granule Regal Holistické krmivo Dog Lovers Holistické krmivo Farm Fresh Vysoce chutné prémiové granule Nuova Fattoria Prírodné doplnky AniVital Prírodné doplnky pre psov StazMedical Vysoko kvalitné konzervy pre psov
<< Návrat na předchozí stránku

FORZA Renal Active


• krmivo pre psov vhodné pri chronickej nedostatočnosti funkcie obličiek a na podporu srdcovej funkcie  • talianska receptúra ​​• jeden zdroj bielkovín - ryba • botanickej...

Viac detailov


46,10 €

Vernostný program Nákupom tohoto produktu môžete získať až 4 prémiových bodov ako kupón pre 0,16 €. Vaše prémiové body.




Potrebujete poradiť? Nie ste si istí s výberom? Využite našej služby "Krmivo na mieru"

Pri nákupe nad 59€ je u nás doprava ZADARMO

Kompletné krmivo pre psov na podporu funkcie obličiek. Znížený obsah bielkovín a fosforu.

Určenie : Krmivo určené pri chronickej alebo dočasnej renálnej insuficiencii. Toto zloženie je zároveň vhodné pre podporu srdcovej činnosti pri srdcovej insuficiencii ako aj pri potravinovej intolerancii.

Užívanie : Pri chronickom zlyhaní obličiek, alebo srdca doporučená doba podávania je 6 mesiacov. Pri dočasnej renálnej insuficiencii doporučená doba podávania je 2 – 4 týždne. Pri potravinovej intolerancii je to 3 – 8 týždňov.

UPOZORNENIE : nevhodné pre mačky! Z dôvodov nedostatku relevantných výsledkov nedoporúčame podávať gravidným, alebo kojacim sukám.





● Termín „nutraceutikálne krmivo“ znamená, že pri výrobe takéhoto krmiva boli použité zdraviu prospešné zložky, ktoré podporujú isté ukazovatele a funkcie (stráviteľnosť, hypoalergénnosť). Nutraceutiká sú osvedčené a účinné prírodné extrakty rôznych rastlín.

● Hypoalergénne zloženie krmiva je určené špeciálne pre potravinové intolerancie a alergie so zameraním na ochorenia obličiek.

● Zloženie zodpovedá výžive potrebnej pre dané ochorenia., má nízku koncentráciu fosforu a znížený obsah bielkovín, ale kvalitných.

● Nízka hladina sodíka a zvýšenie pomeru draslík /sodík.

● Špeciálne prírodné látky zvyšujú účinnosť krmiva pri týchto ochoreniach.

● Rastlinné extrakty sú spracované a stabilizované v procese „za studena“ a tak sú zachované, aby pri spracovaní krmiva neboli zničené. Touto formou je zabezpečený ich predĺžený účinok pôsobenia v organizme. Patent fy SANYpet je svetový unikát a označuje sa ako AFS systém.

● Pridané cenné extrakty z jastrabníka, lespedezzy, brusníc, púpavy, medvedice lekárskej a rozmarínu prispievajú k zlepšeniu zdravia a kontrole činnosti obličiek a srdca.

● Pomer omega 3 a omega 6 nenasýtených mastných kyselín je 1 : 1,5



● Hieracium pilosella (jastrabník chlpatý) - podporuje procesy hojenia slizníc močového mechúra

● Arcostaphylos urva ursi (medvedica lekárska) – diuretikum. Obsahuje triesloviny, flavonidy. Má antibakteriálne účinky pomáha pri zápaloch močového mechúra a močových ciest

● Lespedezza spp. (Lespedeza) - obsahuje flavonidy čistiace močový aparát.

● Vaccinium macrocarpon (Brusnica) – dezinfikuje močové cesty

● Taraxacum off. (púpava lekárska) – diuretikum a významný antioxidant.



Zloženie : ryža, zemiak, zemiakový bielkovinový hydrolyzát, kurací tuk, rybí tuk, bielkovinový hydolyzát z rýb, repné rezky, minerály, sušené kvasnice BIO MOS, FOS, yucca, AFS : hydrolyzát z rybích bielkovín, hydrolyzát zemiakových bielkovín, minerály, jastrabník 759 mg/kg, lespedezza 598 mg/kg, brusnica 381 mg/kg, púpava 241 mg/kg, medvedica lekárska 146 mg/kg, Rozmarín 0,96 mg/kg. A vitamín 19 000UI, vit.D3 1 210 UI, vit. E 220 mg/kg, cholín chlorid 1 000 mg, DL methionín 2 500 mg/kg

Analýza : NL 14%, tuk 17%, vlhkosť 9%, vláknina 1,9%, popol 4,4%, omega 3 1,62%, omega 6 2,02%, Ca 0,7%, P 0,28%, K 0,7%, Na 0,09%, Mg 0,09%, Cu 10 mg/kg

Metabolizovateľná energia : 3 811 kcal/kg

Psycholog psu

Odber noviniek